Πως να μας βρείτε

Το Villa Irida απέχει απόσταση 88 χλμ από την πόλη του Ηρακλείου και . Για την άφιξή σας εκεί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Υπεραστικό λεωφορείο ή ένα μισθωμένο ΤΑΞΙ (επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε). Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ιδιωτικό σας αυτοκίνητο ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες:

Ερχόμενοι από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 
Απόσταση 88 χλμ. 1,15 ώρα περίπου.

Από την εθνική οδό, στο ύψος της ΒΙΠΕ Ηρακλείου, παίρνουμε τη κατεύθυνση Αρκαλοχώρι - Βιάννος. Η νέα οδός σας οδηγεί μέχρι το Αρκαλοχώρι.

Από το Αρκαλοχώρι ακολουθούμε την παράκαμψη για την κατεύθυνση Βιάννος, που τελειώνει στο ύψος του χωριού Καραβάδο.

Συνεχίζουμε προς Βιάννο. Μετά την Βιάννο, συναντούμε τα χωριά Αμιράς και Πεύκο. Λίγο πριν τη διασταύρωση για Συκολόγο, στρίβουμε δεξιά προς Ψαρή φοράδα - Σιδωνία ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο (8 χλμ.).

Διασχίζουμε τον οικισμό Καλάμι, Ψαρή Φοράδα και κινούμαστε μέχρι τη θάλασσα στην παραλια. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια βρίσκονται ακριβώς στην κεντρική πλατεία της Ψαρής Φοράδας (Παραλία Σιδωνία).

Ερχόμενοι από την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: 
Απόσταση 22 χλμ. 1/2 ώρα περίπου.

Ακολουθούμε την κατεύθυνση Βιάννος, συναντούμε τα χωριά Μύρτος, Μουρνιές και συνεχίζουμε μέχρι το χωριό Συκολόγος.

Στην είσοδο του χωριού, στην διακλάδωση στρίβουμε αριστερά προς προς Ψαρή φοράδα - Σιδωνία ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο (8 χλμ.). Διασχίζουμε τον οικισμό Καλάμι, Ψαρή Φοράδα και κινούμαστε μέχρι τη θάλασσα στην παραλία. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια βρίσκονται ακριβώς στην κεντρική πλατεία της Ψαρής Φοράδας (Παραλία Σιδωνία).

Ο δρόμος από την Ιεράπετρα μέχρι την Ψαρή Φοράδα είναι επαρχιακός με στροφές, σε καλή κατάσταση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ:
Κέντρο Υγείας: Άνω Βιάννος (18χλμ)
Νοσοκομείο: Ιεράπετρα (28 χλμ)
Φαρμακείο : Πεύκος (10 χλμ)


Προβολή Villa Irida σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους